Nevidni pripomoček, ki se prilagaja vašemu vsakdanjemu življenju

Si želite ravne zobe, vendar vam klasični fiksni aparati s sponkami niso všeč? Invisalign® tehnologija je ortodontska rešitev, ki ne vključuje žic in sponk, omogoča vam prilagodljivost pri uživanju hrane in pijače ter zagotavlja možnost nemotenega vzdrževanja dobre ustne higiene. Invisalign® aparat preoblikuje vaš nasmeh, ne da bi pri tem motil kakovost vašega življenja. Prijeten je za nošenje, vaši najbližji ga ne bodo niti opazili.

Kako deluje Invisalign®?

Invisalign® popravlja položaj zob s pomočjo niza skoraj nevidnih alignerjev (prozornih opornic), izdelanih po meri za vaše zobe, da se zagotovi maksimalno udobje.

Po menjavi opornic vsakih 2 tednov se zobje premikajo postopoma, od tedna do tedna, dokler ne dosežejo pričakovanega položaja. Opornice so skoraj nevidne. Skoraj nihče ne bo opazil, da nosite prozorno opornico, ki ne moti vašega življenjskega sloga in vsakodnevne interakcije z ljudmi.

Največje prednosti nošenja Invisalign® opornic so:

  • udobnost nošenja
  • mobilnost
  • prozirnost/nevidljivost
  • fleksibilnost u pogledu konzumacije jela i pića
  • kompjuterski navođena (planirana) terapija, koja preciznim izračunima na temelju dobivenih parametara, planira pomake, te tako odbacuje mogućnost pogreške
  • reducira vrijeme i broj dolazaka stomatologu
  • nesmetano održavanje dobre oralne higijene

Ove opornice se lahko samostojno snemajo in nameščajo, kar vam omogoča prilagodljivost pri uživanju vseh jedi in pijač, ki si jih želite med trajanjem terapije. Prav tako lahko odstranite opornico med ščetkanjem zob za uporabo zobne nitke, tako da nemoteno ohranjate dobro ustno higieno.

Za razliko od tradicionalnih fiksnih aparatića, pri tem ortodontskem reševanju ni prisotnih ne kovinskih sponk ne žic. To pomeni, da je čas, ki ga preživite v ordinaciji za prilagajanje opornic, v večini primerov zmanjšan na minimum.

Invisalign® vam omogoča, da vidite virtualne rezultate in načrt zdravljenja že na začetku terapije, s čimer vam omogoča, da vidite, kako bodo vaši zobje videti ob zaključku terapije.

Na podlagi diagnostičnih orodij, ki vključujejo popolno zdravstveno in zobozdravstveno anamnezo, klinični pregled ter diagnostične metode, ki jih nudimo v našem Centru dentalne medicine Orto Nova, bomo ugotovili, ali ste primeren kandidat za ortodontsko terapijo, ter razvili načrt ustrezne terapije, ki bo optimalna rešitev za vas.

Zaprosite za brezplačno ponudbo in si pridobite poseben popust

Izpolnite obrazec s katerim boste zaprosili za informacije ali rezervirali termin. Rezervirajte si prvi obisk brezplačno.

  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 150 MB.