Zobozdravnik Hrvaška

Hrvaško zobozdravstvo že dolgo časa ustvarja in gradi svojo prepoznavnost tako v svetu kot tudi pri pacientih po celem svetu. Pri ustvarjanju omenjene prepoznavnosti je vsekakor najpomembnejši hrvaški zobozdravnik. Najpomembnejše za celotno zobozdravstvo pa je spremljanje vseh novosti tako v tehnologiji kot pri razvoju opreme in pri tem biti uspešen in držati korak v vsem kar se dogaja na Hrvaškem.

Hrvaška je bila vedno poznana kot atraktivna turistična destinacija katero obiskujejo ljudje iz celega sveta, ki strmijo za aktivnim dopustom in lepimi spomini nanj. Hrvaški zobozdravniki in njihovi uspehi so doprinesli do velikega razvojazobozdravstvenega turizma, ki vsako leto beleži porast v številu pacientov, ki se odločajo za zobozdravstvene usluge na Hrvaškem. V primerjavi s sosednjimi državami in praktično cele Evrope se z veliko sigurnostjo lahko trdi, da je hrvaško zobozdravstvo št. 1 pri izbiri večine pacientov.

Vloga zobozdravnika v Hrvaška na področju turizma

Naraven in lep nasmeh je želja vsakega pacienta, ki potrebuje zobozdravstvene storitve. Večina zobozdravstvenih storitev ima visoko ceno kar največkrat predstavlja problem pri pacientih in s tem iskanja primerne zobozdravstvene ustanove in pri tem prvega zobozdravstvenega pregleda. Pri tem je potrebno upoštevati tako kriterije visoke kvalitete storitev kot tudi razumne in pristopne cene. Vse to izpolnjuje hrvaško zobozdravstvo.

Veliko je dejstev in prednosti, ki hrvaške zobozdravnike uvrščajo pred konkurente sosednjih držav. Najpomembnejše prednosti pri izboru zobozdravstvenih storitev na hrvaškem so:

  • pristopne cene zobozdravstvenih storitev

  • kvalitetna izvedba

  • moderna tehnologija

  • inovacije in napredek v vseh smereh zobozdravstva

  • strokoven in profesionalen pristop vseh zaposlenih ter najpomembnejše

  • paket zobozdravstvenih storitev, ki predstavlja:zobozdravstveni poseg+priporočilo namestitev

 

Nekaterim pacientom je pri izboru zobozdravstvenih storitev najpomembnejša cena. Zobozdravstvene storitve na hrvaškem so cenejše kot v sosednih državah vsled česar je prišlo na hrvaškem do velikega in hitrega razvoja zobozdravstvenega turizma in s tem dnevnega porasta števila tujcev v hrvaških zobozdravstvenih ordinacijah.

Ob pristopnih in razumnih cenah, kvalitetnih, strokovnih in profesionalno izvedenih zobozdravstvenih storitev, spremljanju novih metod in inovacij v zobozdravstvu je privedlo do še večje popularnosti hrvaških zobozdravnikov.

Pomembno dejstvo je tudi blizina sosednih držav in s tem nizkih stroškov prevoza in cen bivanja na hrvaškem, ker osnovna cena predstavlja manjši strošek kot pa cena zobozdravstvenih storitev v državi iz katere pacient prihaja. Naš stomatološki center nudi nastanitve priporočilo za tuje državljane, ki prihajajo v center na zobozdravstvene posege, ki trajajo več dni.

Dogaja se tudi, da pacienti planirajo dopust na hrvaškem in istočasno opravijo tudi zobozdravstveni pregled v našem centru in s tem združijo prijetno s koristnim. Domov se lahko vrnejo z naravim in lepim nasmehom.
Največ povpraševanja se pojavlja iz področja implantologije, podrošja protetike, estetske stomatologije, ki so generalno poznane storitve, ki temeljijo na višjih cenah storitev.

V našem centru nudimo izvajanje vseh zobozdravstvenih posegov po pristopnih cenah, z enkratno ponudbo bezplačnega prvega pregleda na osnovi katerega bo zobozdravnik ugotovil stanje in nadaljne korake zdravljenja. Vsi zobozdravstveni posegi so visoko kvalitetni, vsled česar so naši zobozdravniki tako cenjeni.

Moderna tehnologija v zobozdravstvu vedno bolj napreduje in odpira nov spekter možnosti pri izvajanju vseh zobozdravstvenih storitev, novih metod zdravljenja,večanju kvalitete storitev in s tem garancije v zadovoljstvo pacientov. Lasersko zdravljenje, ozoterapija in stomatovizioterapija so primeri v stomatologiji, ki so ustvarili velik napredek v najnovejših trendih pri izvajanju zobozdravstvenih storitev.

Kaj pričakujete od naših zobozdravnikov?

Spremljanje razvoja, inovacija, stalno izobraževanje in spremljanje novih metod zdravljenja ter vključevanje le-teh v svoje delo so karakteristike nasih odličnih zobozdravnikov. Naš center slovi po udobnosti, sproščenosti, enostavnosti, strokovnem pristopu, komunikaciji in nudenju zobozdravstvenih storitev pri čemer se pacienti počutijo zaželjene, sproščene ne glede na vrsto zobozdravstvene storitve.

Najboljša potrditev kvalitete in uspešnosti našega zobozdravstvenega centra so priporočila pacientov družini, prijateljem in znancem. Naš center zaposluje veliko število strokovjakov iz področja zobozdravstva,ki vas bodo v to, in v to da so nepogrešljiv element zobozdravstvenega turizma na hrvaškem tudi prepričali.

Zaprosite za brezplačno ponudbo in si pridobite poseben popust

Izpolnite obrazec s katerim boste zaprosili za informacije ali rezervirali termin. Rezervirajte si prvi obisk brezplačno.

  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 150 MB.