Zaslužili ste si najvišjo oceno. .. Kar ste naredili mojemu bratu in moji mami, je čisto umetniško delo. Včeraj sem obiskala vašo kliniko in reči moram, da še nikoli nisem videla tako lepega prostora s tako profesionalno ekipo. Uspeli ste popraviti tudi vse kariese mojemu 15-letnemu sinu, ki je imel prej velik strah pred zobozdravniki. Popolnoma sem zadovoljna s celo ekipo.

Lisa T.

Nedavno sem uspešno zaključila terapijo, z rezultatom sem resnično zadovoljna….. Prišla sem k pravim profesionalcem in zdravnikom z veliko znanja in veliko spoštovanja do pacienta. Hvala vam za vse.

Emanuela G.

Nimam besed.. Najboljša klinika, zdravniki in zdravnice ter prijazne punce na recepciji.. hvala vam.. posebna pohvala najboljšemu dr. Andreju, ki mi je vrnil nasmeh na obraz. Hvala vam od srca … se vidimo.

Veronika Z.

Velike pohvale celotni ekipi za odlično opravljeno delo. Še posebej pa zdravnici Ani. Pri vas obstajata samo prijaznost in uslužnost. In vsi imate nasmeh na obrazu, tako kot zdaj končno tudi jaz.

Jasminka M.

Mama, brat in jaz že nekaj let prihajamo v center Orto-Nova in vsi lahko za celotno ekipo izrečeno samo pohvale. Vedno so prijazni in ustrežljivi. Posebej moram pohvaliti zdravnici Petro in Ano. Storitev in rezultati so izvrstni in še nikoli nismo odšli nezadovoljni.

Lea K.

Zelo visoka stopnja profesionalnosti, odličen ambient in kakovostno osebje. Od sprejema pacientov, do priprave na poseg in same obravnave. Absolutno priporočam vsem. Dovolj pove že to, da je postopek vstavitve vsadka v celoti potekal brez bolečin ali kasnejših zapletov. Zato ocena 5 za celotno ekipo ORTO-NOVA, Dr. Andreju Kravanji in vsem asistentkam in asistentom. Odlična izkušnja, ki jo lahko vsekakor vsem priporočim!!! 5+

Mladen F.