Kandidat za vgradnjo zobnega vsadka – implantata je vsakdo, komur manjka en ali več naravnih zob. Vsakdo, ki ima zaradi izgube enega ali več zob težave z videzom, žvečenjem ali govorom.

Če se želite ponovno sproščeno nasmejati, govoriti in jesti, ter si povrniti samozavest, ste vsekakor kandidat za vgradnjo zobnega vsadka, ki bo tako po videzu, kot po občutku deloval popolnoma naravno – kot bi na tistem mestu imeli svoj naraven zob.

 

  • Vsadki so najboljši nadomestek zob in predstavljajo rešitev za vse življenje ne glede na življenjsko dobo

  • Zobne vsadke priporočamo ljudem z oteženim ali onemogočenim nošenjem zobnih protez

  • Vgradnja vsadka je mogoča tudi v primeru manjkajočega dela kosti. V našem centru s posebnimi materiali izvajamo tudi regeneracijo kosti

  • Če ima pacient težave z boleznimi kot so osteoporoza, diabetes ali bolezni srca, se terapija z vsadki izvaja v dogovoru in sodelovanju z njegovim osebnim zdravnikom

 

Zaradi kompleksnosti, trajanja in cene implantološke terapije, mora biti odločitev zanjo izvedena izjemno skrbno. Pred samim posegom je potrebno opraviti posvet z zdravniki v našem centru, da ugotovimo obstoječe stanje zob in dlesni ter najdemo ustrezno rešitev med pacientovimi željami in tem, kar je glede na obstoječe stanje možno izvesti. Ena od pomembnih osnov za uspeh implantološke terapije je tako tudi medsebojno zaupanje med pacientom in zdravnikom pri načrtovanju najboljše možne terapije.

Prijazno osebje in strokovnjaki v zobozdravstvenem centru Orto-Nova vam bodo z veseljem predstavili vse informacije in vam odgovorili na vsa vprašanja, ki vas bodo zanimala, ko se boste odločali za vsadek.

Zaprosite za brezplačno ponudbo in si pridobite poseben popust

Izpolnite obrazec s katerim boste zaprosili za informacije ali rezervirali termin. Rezervirajte si prvi obisk brezplačno.

  • Accepted file types: doc, pdf, png, jpg, jpeg, Max. file size: 150 MB.